Create 2 Evaluate

Are ca obiectiv crearea unui set de instrumente si cadre utile pentru a ajuta factorii de decizie si agentii de educatie a adultilor (EA), activi in procesele de evaluare a startegiilor existente, sa traseze concluzii aplicabile si sa conceapa strategii mai bune in viitor.

Harta

Crearea unei harti a impactului, validarii si evaluarii politicilor de EA raspunde nevoilor privind lipsa de instrumente si resurse de evaluare a impactului educatiei adultilor.

Cutia cu instrumente

Un set de instrumente utile si cadre de lucru care ajuta factorii de creare si decizie a politicilor de EA in procesele de evaluare a strategiilor existente si care conduc la concluzii aplicabile si la conceperea unor strategii mai bune in viitor.

Cartea verde

Unul dintre rezultatele proiectului Create 2 Evaluate este crearea Cartii Verzi pentru a incuraja dezbaterea si stimularea discutiilor privitoare la formularea, implementarea si evaluarea EA impreuna cu o Sala de Antrenament, pentru grupurile tinta de creatori de politici, care sa-i ghideze cu proceduri pas cu pas pentru utilizarea si implementarea de instrumente de evaluare a interventiilor in politicile din domeniul EA.

Bine ati venit pe website-ul proiectului CREATE2Evaluate. Pune la dispozitie resurse si material colectate si create cu ajutorul Programului Erasmus+ al UE. Aceste doua proiecte sunt axate pe promovarea imbunatatirilor, eficacitatii si eficientei politicilor de eduatie a adultilor. In inima website-ului este sectiunea Cutia cu instrumente, care poate fi gasita si la TOOLS. Ofera o selectie de instrumente utile care pot ajuta la structurarea procesului de creare a politicilor. Pana acum, contine materiale pentru Formularea de politici, Programul de planificare si evaluare. In timpul desfasurarii proiectului, parteneriatul va dezvolta instrumente noi, aditionale pentru Evaluare care vor fi disponibile in scetiunea Cutia cu instrumente.

Alte resurse legate de evaluarea politicilor vor fi dsponibile pe masura ce sunt dezvoltate; acestea includ un raport al rezultatelor de trecere pe harta a activitatilor si o Carte verde cu recomandarile despre promovarea ulterioara a evaluarii ca mijloc de creare de politici eficiente. In cele din urma, Comunitatea ofera spatiu agentilor implicati in crearea de politici pentru conectare si schimb de experienta, idei si informatii.

  Create 2 Evaluate

Evaluarea si Valorizarea sunt pasi esentiali in crearea de strategii viabile cu beneficii pe termen lung. Totusi, multe dintre politicile EA la nivel local si regional un sunt sistematic evaluate. Acest fapt se datoreaza in parte factorilor de creare a politicilor care un detin instrumentele corespunzatoare.

Create 2 Evaluate se adreseaza acestei lipse prin crearea unui set de instrumente si cadre de lucru utile agentilor si factorilor de decizie din politicile EA.

Read more

Harta

Inregistrarea pe harta a impactului, validarii si evaluarii politicilor de EA raspunde nevoilor privitoare la ipsa de instrumente dd politici si resurse de evaluare a impactului Educatiei Adultilor (EA).

Read more

Instrumente

Instrumente utile si cadre de lucru pentru agentii activi in politicile EA pentru evaluarea strategiilor existente, pentru concluzionarea practica si definirea unor strategii mai bune pe viitor.

Read more

Cartea verde

Unul dintre rezultatele proiectului Create 2 Evaluate este Cartea Verde special create pentru a incuraja dezbaterea si stimularea discutiilor privitoare la formularea, implementarea si evaluarea EA.

Read more
IDP
Internet Web Solutions
ISJ Neamt
Comune di Pescara