ç CREATE 2 Evaluate- Competitive Regions and Employability


Cutia cu instrumente

Cutia cu instrumente din CREATE si CREATE2Evaluate este dezvoltata cu privire la certitudinea ca factorii de decizie a politicilor regionale de pe tot cuprinsul Europei vor fi capabili sa utilizeze instruméntele de politici pentru o mai buna planificare, concepere, implementare si monitorizare a politicilor EA cu o viziune clara a sustenabilitatii finantarii publice in EA. Cutia cu instrumente din CREATE si CREATE2Evaluate va fi disponibila gratis in 6 limbi diferite ca sa asigure cea ma larga vizibilitate si adoptare.

Cutia cu instrumente din CREATE si CREATE2Evaluate contine instrumente de politici si resurse care sustin factorii de politici local/regionali in formularea mai buna si mai relevanta a solutiilor si programelor de formarein educatia adultilor. Cutia cu instrumente din CREATE si CREATE2Evaluate va permite totodata factorilor de politici sa alinieze mai bine si sa integreze interventiile EA cu strategiile locale de dezvoltare economica.

CREATE2Evaluate consortium has validated the ToolBox with stakeholders, policy makers, practitioners. Partners involved more than 50 stakeholders in the validation of the policy tools, representing the cohort of participants in the AE policy ecosystem, i.e. policy makers at any layer of governance, AE organisations and providers, civil society, practitioners from research and academia, etc. In this validation round, partners tested with the stakeholders the tools and gauged with real users and target groups the validity, relevance, and efficacy of the tools. Here you can find the report on validation with stakeholders:
Validation report


Termen
Etapa ciclului de politici:
Tipul instrumentului:
Puteti ca explorati intregul set de instrumente here.

IDP
Internet Web Solutions
ISJ Neamt
Comune di Pescara